Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε, που από το 1968 κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων, διακρίθηκε με ένα Gold και δύο Silver βραβεία κατά την διάρκεια των Supermarket Awards 2020, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 στο Five Elements από την Boussias Communications.

 

Συγκεκριμένα, η ανανεωμένη σειρά αρωματικών ρυζιών της 3αλφα «Γεύσεις του Κόσμου» έκλεψε τις εντυπώσεις κατακτώντας το Gold Award στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων/ Μεριδίου Προϊόντων (Food)», μέσα από την 360Ο καμπάνια που συνόδευσε το λανσάρισμά της και είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση του μεριδίου της εταιρείας κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες στην κατηγορία των Special Ρυζιών.

 

 

Το Καστανό Ρύζι 10’, που αποτελεί την πιο υγιεινή απόλαυση, χάρισε στην 3αλφα το Silver Award στην κατηγορία «Υγιεινή Διατροφή». ενώ χάρη στην πεντηκονταετή παρουσία της στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας, κατέκτησε και δεύτερο Silver Award στην κατηγορία «Παραδοσιακή Ελληνική Εταιρεία».

 

 

 

Οι βραβεύσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Χάρη στην πεντηκονταετή παρουσία της στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας, κατέκτησε και δεύτερο Silver Award στην κατηγορία «Παραδοσιακή Ελληνική Εταιρεία».

 

 

 

Οι διακρίσεις της 3αλφα προέκυψαν από την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία, από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Supermarket Awards 2020 και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Ανθούλα Ζηκάκη, Media Relations Manager της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που παρέλαβε τα βραβεία «αποτελούν άλλη μία αναγνώριση της προσήλωσής μας στην ποιότητα καθώς και το σεβασμό μας στους συνεργάτες και τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται για περισσότερα από 50 χρόνια!»