Η 3αλφα συναντάει την «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα»

σε ένα διαφορετικό οδοιπορικό

 

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. αγαπάει την ελληνική γη, σέβεται το μεράκι των Ελλήνων καλλιεργητών και το δείχνει έμπρακτα στο επιλεγμένο δίκτυο των προμηθευτών της που έχει δημιουργήσει από το 2009, την «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα», η οποία μετράει πλέον 330 παραγωγούς.

 

Η «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα» εφαρμόζει Πιστοποιημένες Διαδικασίες σύμφωνα με το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Γεωργική Παραγωγή ρυζιών και οσπρίων (AGRO 2-1, AGRO 2-2) με αποτέλεσμα να συλλέγει τους πιο εκλεκτούς καρπούς της ελληνικής γης που φτάνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι. Κατά την συγκομιδή αυτών των καρπών, ο Άγης Καραγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα, και η Κλαίρη Καραχάλιου, Υπεύθυνη Προμηθειών της εταιρείας, πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο οδοιπορικό στις καλλιέργειες των φασολιών της «Ομάδας Παραγωγών 3αλφα» που βρίσκονται στην Καβάλα, στις Σέρρες και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

 

Κατά την διάρκεια αυτού του οδοιπορικού, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν τις καλλιέργειες όπου παράγονται τα πιο αγαπημένα προϊόντα με ελληνική υπογραφή που δεν είναι άλλα από τα Φασόλια Μέτρια. Παράλληλα συνομίλησαν με τους παραγωγούς για τις ορθές γεωργικές πρακτικές που ακολουθούν, ώστε να προσφέρεται το τελικό προϊόν στον καταναλωτή ακόμα πιο υγιεινό και ασφαλές, όπως ακριβώς είναι τα όσπρια των Ελλήνων Παραγωγών της 3αλφα όπου αναγράφεται ο τόπος προέλευσης και το ονοματεπώνυμο του καλλιεργητή πάνω στην συσκευασία του κάθε προϊόντος.