Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. έλαβε ακόμα μία τιμητική διάκριση μέσα στο 2020, ως επιπλέον αναγνώριση της προσήλωσης της εταιρείας στην ποιότητα αλλά και στην καινοτομία. Η 3αλφα κατέκτησε το Silver βραβείο στα φετινά Packaging Awards, μέσα από την υποψηφιότητά της για το «Επαναλανσάρισμα της προϊοντικής σειράς αρωματικών ρυζιών “Γεύσεις του Κόσμου”» στην κατηγορία «Labeling innovation». Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, στο πολυχώρο Tzaferi 16, Αθήνα, από την Boussias Communication σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας.

 

Η ριζική ανανέωση της εικόνας ολόκληρης της προϊοντικής σειράς των αρωματικών ρυζιών της 3αλφα, κάτω από μία κοινή ονομασία «Γεύσεις του Κόσμου», ήταν μία στρατηγική απόφαση που έλαβε η εταιρεία το καλοκαίρι του 2019. Η κίνηση αυτή, σε συνδυασμό με τη δυναμική εμπορική πολιτική και το 360ο πλάνο επικοινωνίας που εφαρμόστηκαν, αύξησαν σημαντικά τις πωλήσεις της 3αλφα στην κατηγορία των ρυζιών.

 

Οι νέες μοντέρνες συσκευασίες των 5 κωδικών της σειράς Γεύσεις του Κόσμου, (Risotto, Jasmine, Basmati, Parboiled με Wild Rice και Basmati με Wild Rice) κινούνται σε γήινες, έντονες, ματ αποχρώσεις, αναδεικνύοντας το λογότυπο της 3αλφα περισσότερο από ποτέ. Επίσης, πάνω σε αυτές αποτυπώνονται ethnic στοιχεία τα οποία «αποκαλύπτουν» τη χώρα προέλευσης της κάθε εκλεκτής ποικιλίας ρυζιού, ενώ παράλληλα αποτελούν ένα «παράθυρο» για να βλέπει ο καταναλωτής το περιεχόμενο της κάθε συσκευασίας. Το υλικό από το οποίο αποτελούνται οι νέες συσκευασίες είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.

 

Η κα Ανθούλα Ζηκάκη, Media Relations Manager της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., παραλαμβάνοντας το βραβείο εξήγησε ότι «Η ανανέωση ολόκληρης της σειράς των αρωματικών και εξωτικών ρυζιών μας, με κριτήρια αισθητικά και οικολογικά, έρχεται να δώσει μια φρέσκια εικόνα στην κατηγορία, διατηρώντας πάντα την ποιότητα 3αλφα».