Η 3αλφα για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής βρίσκεται κοντά στα παιδιά.

Τα όσπρια αποτελούν μια από τις κυριότερες τροφές που πρέπει να περιλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο των μικρών παιδιών, καθώς μαζί με τα λαχανικά προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους.

Οι γονείς σήμερα πρέπει να είναι ενημερωμένοι σε ότι αφορά στην σωστή διατροφή και στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι τροφές που προσφέρουν στα παιδιά τους. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι η πρωτεΐνη και οι φυτικές ίνες. Οι διατροφολόγοι τονίζουν τη σημαντικότητα των οσπρίων και της κατανάλωσής τους τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Τα όσπρια αποτελούν την πιο αγαπημένη και κλασσική «υπερτροφή», είναι τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας.

Εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, στις 16 Οκτωβρίου, βρεθήκαμε κοντά στα παιδιά των παιδικών σταθμών και στους γονείς τους, δύο δήμων της πόλης μας, συγκεκριμένα στον Δήμο Χαιδαρίου και στον Δήμο Κορυδαλλού και τους προσφέραμε μία τσάντα που περιέχει ενημερωτικό για σωστή διατροφή και συνταγές για υγιεινά σνακ, καθώς και 2 προϊόντα 3αλφα έτοιμα φυσικά! για να τις ετοιμάσουν.

Στους παιδικούς σταθμούς, προσφέραμε επίσης το παραμύθι ‘Των οσπρίων Η Γιορτή’ του Γιώργου Μασσαβέτα, για να διαβάσουν στα παιδιά και να γνωρίσουν τα όσπρια με ένα διασκεδαστικό και τρυφερό τρόπο.

 

Η 3αλφα δίπλα σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Η 3αλφα, προχώρησε σε μια χειρονομία αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής υποστήριξης προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας μετά την καταστροφική καταιγίδα Daniel που μάστισε την περιοχή. Ανταποκρινόμενη στις επείγουσες ανάγκες των πληγέντων κοινοτήτων, η 3αλφα παρείχε 10.368 τεμάχια από τα έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα της, της σειράς οσπρίων έτοιμα φυσικά!.

Ο βαθύς αντίκτυπος της καταιγίδας Daniel στην περιοχή της Θεσσαλίας κινητοποίησε την 3αλφα να αναλάβει άμεσα δράση. Αναγνωρίζοντας την κρίσιμη σημασία της άμεσης διατροφής σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, η εταιρεία παρέδωσε 11.520 τεμάχια της σειράς «έτοιμα φυσικά!» σε διάφορους οργανισμούς, οι οποίοι με τη σειρά τους συντόνισαν την διανομή στους πληγέντες. Συγκεκριμένα:

  • Περιφέρεια Θεσσαλίας: 3.456 τεμάχια
  • Τράπεζα Τροφίμων – Παράρτημα Θεσσαλίας: 3.456 τεμάχια
  • Humanity Greece: 2.304 τεμάχια
  • Δήμος Φαρκαδόνας: 1.152 τεμάχια

Η άμεση αυτή κινητοποίηση της 3αλφα, παράλληλα και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, των οποίων αποτελεί ενεργό μέλος, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και την αφοσίωσή στην υποστήριξη των συμπολιτών μας σε δύσκολους καιρούς. Όλοι μαζί, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς συνέβαλαν καθοριστικά στο να διασφαλιστεί ότι η βοήθεια έφτασε σε αυτούς που την είχαν περισσότερο ανάγκη.

Καθώς η περιοχή της Θεσσαλίας προσπαθεί να ανακάμψει, η 3αλφα με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα υποστήριξης που δύναται  να διαθέσει, θα συνεχίσει να στέκεται αλληλέγγυα σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που βρίσκονται σε ανάγκη, δηλώνοντας έμπρακτα την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της.

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και στην Συρία.

Με την αποστολή τροφίμων, συγκεκριμένα 2 τόνους ρύζι συμμετείχε η εταιρεία ως ελάχιστη ανθρωπιστική βοήθεια προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων οικογενειών της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, μέσω των αποστολών που πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Οι 3αλφα βοηθοί του Άγιου Βασίλη!

Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση οι εργαζόμενοι της 3αλφα σε συνεργασία με το «The Love Van», μοίρασαν απλόχερα για ακόμη μία φορά φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. για μία ακόμα φορά βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του «The Love Van», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, όπου μαγείρεψαν και μοίρασαν συνολικά πάνω από 200 γεύματα με όσπρια και τα ρύζια 3αλφα. Συγκεκριμένα, όλοι οι εθελοντές δημιούργησαν, σε χριστουγεννιάτικη διάθεση ως άλλοι βοηθοί του Άγιου Βασίλη, μια ρεβυθάδα με ρύζι και μοίρασαν το ζεστό φαγητό στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Μέσα από αυτή την κίνηση αγάπης και ζεστασιάς, η 3αλφα, με οδηγό την αλληλεγγύη και το σεβασμό, στέκεται με ουσιαστικό τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται, γιατί το φαγητό είναι πάντα πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι!

 

 

Η 3αλφα γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ένα γεύμα «αγάπης» .

 Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, ένωσε για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις της με το «The Love Van» προσφέροντας φαγητό στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. βρέθηκε στην Πλατεία Ασωμάτων με μία πολύ δυνατή εθελοντική ομάδα από εργαζομένους της μαγειρεύοντας συνολικά πάνω από 200 γεύματα με όσπρια και ρύζια 3αλφα. Οι εθελοντές της 3αλφα και της ομάδας του «The Love Van» αφού μαγείρεψαν με πολύ μεράκι και καλή διάθεση μία πολύ θρεπτική συνταγή με κόκκινες φακές και ρύζι basmati, μοίρασαν το φρεσκομαγειρεμένο ζεστό φαγητό σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ομορφαίνοντάς την ημέρα τους, επιτελώντας παράλληλα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο, που αποτελεί και δέσμευση της εταιρείας.

 Μέσα από αυτή την κίνηση αγάπης και ζεστασιάς, η 3αλφα στέκεται με ουσιαστικό τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται, γιατί το φαγητό είναι πάντα πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι!

Παγκόσμια Ημέρα Οσπρίων στο σχολείο!
Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκριθήκαμε στο αίτημα χορηγίας και συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων@Διδασκόντων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγιεινή διατροφή και ενημέρωση των παιδιών του σχολείου.
Εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας για τα όσπρια, σχεδιάσαμε μία δράση που έχει σκοπό να ενισχύσει στη συνείδηση των παιδιών, την αξία και τα πολλαπλά οφέλη της βάσης της μεσογειακής διατροφής που είναι τα όσπρια.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μέσα από μια ζωντανή συζήτηση αλλά και με έντυπο υλικό που ετοιμάσαμε, ενημέρωσαν τα παιδιά σχετικά με την τροφή αυτή, που μόνο οφέλη έχει να προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό.
Επιπλέον, μοιράσαμε σε όλα τα παιδιά από ένα πακέτο με  συσκευασίες οσπρίων.

Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες του πολέμου στην Ουκρανία.

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφουγκράζεται τις ανάγκες  και τις εκκλήσεις για βοήθεια στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη. Συνεργάζεται με την Τράπεζα Τροφίμων και τους Γιατρούς του Κόσμου για τη συλλογή και αποστολή πολύτιμων τροφίμων για τους πληγέντες του πολέμου στην Ουκρανία.

Συνολικά αποστέλλουμε ποσότητα 600 κιλών σε ρύζια και σε όσπρια για τις ανάγκες στα σύνορα της χώρας με την Πολωνία.

 

 

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που είναι παρούσα για περισσότερα από 50 χρόνια σε κάθε σπίτι, με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, τηρεί απρόσκοπτα τη δέσμευσή της να στέκεται αρωγός στην τοπική κοινωνία που βρίσκεται σε ανάγκη αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον.

Με την προσοχή και το ενδιαφέρον της στραμμένα αυτή τη φορά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται μετά από τον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία, η 3αλφα και μέσω της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προσέφερε 300 κιλά προϊόντων για τους πληγέντες. Μέσα από αυτή την κίνηση αλληλεγγύης και ζεστασιάς, η 3αλφα αποδεικνύει έμπρακτα ότι στέκεται με ουσιαστικό και άμεσο τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

 

Η 3αλφα μοίρασε απλόχερα αγάπη τον Φεβρουάριο.

 Η 3αλφα ένωσε τις δυνάμεις της με το «The Love Van» και προσέφερε απλόχερα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στο κέντρο της Αθήνας.

Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στην Πλατεία Ασωμάτων στο κέντρο της Αθήνας, η 3αλφα βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του «The Love Van», όχι μόνο με τα προϊόντα της αλλά και με την εθελοντική υποστήριξη των εργαζομένων της, ενώνοντας τις δυνάμεις τους ώστε να προσφέρουν φρεσκομαγειρεμένο ζεστό φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη. Οι εθελοντές συνολικά ετοίμασαν πάνω από 400 γεύματα με όσπρια και ρύζια 3αλφα, τα οποία μοιράστηκαν στη συνέχεια στους άστεγους συμπολίτες μας.

H 3αλφα συνεχίζει να στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μας και να προσφέρει με συνέπεια τα προϊόντα της, με οδηγό την αλληλεγγύη και το σεβασμό, με στόχο ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

 

 

H 3αλφα στηρίζει την Ελληνική Κοινωνία στις δύσκολες στιγμές.

 Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., ανταποκρινόμενη  στην ευθύνη της ως ηγετική δύναμη στον κλάδο παραγωγής οσπρίων και ρυζιών στάθηκε πολύτιμος αρωγός της κοινωνίας σε πολλαπλούς φορείς ανά την Ελλάδα. Αναφορικά παρακάτω οι φορείς :

ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ +

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΛ/ΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΗΛΕΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΥΛ/ΓΟΣ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΓΑΛΗΝΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

ΠΑΝ/ΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΘΕΟΓΕΝΝΗΤΟΡΟΣ

UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

ΝΟΣΤΟΣ ΕΚΠΟΣΠΟ- Μ.Κ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

GWA CULTURAL & HUMANITY FOUNDATION

61o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧ/ΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

 

Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που τελειώνει, λόγω της πανδημίας, η 3αλφα στήριξε έμπρακτα την Ελληνική Κοινωνία δωρίζοντας πάνω από 3,5 τόνους προϊόντα σε φορείς ανά την Ελλάδα.

Μία χειρονομία ουσιαστικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης από την 3αλφα προς εκείνους που έχουν ανάγκη, που αποδεικνύει πως και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 

Η 3αλφα συμμετέχει στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» στην Ελλάδα

Η 3αλφα αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης μιας ολοκληρωμένης ολιστικής προσέγγισης με στόχο την πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα προχώρησε στην υπογραφή της Συμφωνίας Συνεργασίας «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» στην Ελλάδα, η οποία μέχρι τώρα απαριθμεί 53 Μέρη.

Η 3αλφα, με την υπογραφή της Συμφωνίας, έχει ως στόχο να στηρίξει και να ενισχύσει τους στόχους της Συμμαχίας ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας το ελληνικό κοινό γύρω από το ζήτημα της σπατάλης τροφίμων αλλά και να βοηθήσει έμπρακτα στην μείωση του φαινομένου. Ως εκ τούτου δεσμεύεται να συμβάλλει στην ανταλλαγή πληροφορίας και γνώσης, καθώς και στην προώθηση της έρευνας και καινοτομίας. Παράλληλα θα συμβάλλει στην διευκόλυνση και προώθηση της δωρεάς πλεονασμάτων τροφίμων για κοινωφελή σκοπό αλλά και στην διαμόρφωση και εφαρμογή δημόσιας πολιτικής για την πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα. Η σπατάλη τροφίμων είναι μια τεράστια πρόκληση για την χώρα μας αλλά και παγκοσμίως ενώ η μείωση αυτής μπορεί να αποφέρει τεράστια κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη.

Η 3αλφα με αίσθημα ευθύνης δεσμεύεται να συμβάλλει στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του κοινού επάνω στο φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων καθώς και στην διάδοση καλών πρακτικών με σκοπό την μείωση του. Γιατί ο βιώσιμος πλανήτης μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν όλοι συμμαχήσουμε υπερ του.

Χρηματική ενίσχυση στους εργαζομένούς μας

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 50 χρόνια στον κλάδο παραγωγής ρυζιών και οσπρίων, χάρη όχι μόνο στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της, αλλά και στο αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό της που καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να ανταποκριθεί στον κοινό αυτό στόχο της αριστείας.

Σε αυτά τα πλαίσια, η 3αλφα προχώρησε στην καταβολή bonus στους εργαζομένους της, ισόποσου με τις μηνιαίες απολαβές τους, συνεκτιμώντας και τις φετινές πρωτοφανείς συνθήκες υπό τις οποίες κατόρθωσαν την απρόσκοπτη τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, Γενικός Διευθυντής της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα, όλοι εμείς στην οικογένεια της 3αλφα είμαστε υπερήφανοι γιατί καταφέραμε να σταθούμε στην πρώτη γραμμή και να εργαστούμε ασταμάτητα ώστε τα προϊόντα μας να μην λείψουν από κανένα νοικοκυριό. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και η χρηματική ενίσχυση που προσφέρουμε στους εργαζομένους μας είναι μία έμπρακτη αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας που καταβλήθηκε από όλους.»

Προσφορά τροφίμων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., ανταποκρινόμενη  στον ρόλο της ως ηγετική δύναμη στον κλάδο παραγωγής και οσπρίων και ρυζιών στέκεται αρωγός σε μία περιοχή της χώρας, που αυτή τη στιγμή πλήττεται σημαντικά από την πανδημία της Covid19.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω του δεύτερου κύματος του κορονοϊού, η 3αλφα στήριξε έμπρακτα το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες σίτισης. Συγκεκριμένα, προσέφερε 500 κιλά ρύζι και 500 κιλά φακές για τη σίτιση ασθενών και ιατρικού προσωπικού.

Μία χειρονομία ουσιαστικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης από την 3αλφα προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και προασπίζουν τη δημόσια υγεία, που αποδεικνύει πως και στις πιο δύσκολες συνθήκες όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

H 3αλφα στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες της Σάμου

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που είναι παρούσα για περισσότερα από 50 χρόνια σε κάθε σπίτι, με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, τηρεί απρόσκοπτα τη δέσμευσή της να στέκεται αρωγός στην ελληνική κοινωνία όταν βρίσκεται σε ανάγκη.Με την προσοχή και το ενδιαφέρον της στραμμένα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται μετά από τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο, η 3αλφα προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου 1 τόνο ρύζι και 1 τόνο φακές για τη στήριξη των κατοίκων.Μέσα από αυτή την κίνηση αλληλεγγύης και ζεστασιάς, η 3αλφα αποδεικνύει έμπρακτα ότι στέκεται με ουσιαστικό και άμεσο τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

H 3αλφα στέκεται στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στέκεται αρωγός στις δύσκολες στιγμές των κατοίκων της Καρδίτσας μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την επέλαση του Ιανού.

Με πρώτο και βασικότερο μέλημά της να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν, η 3αλφα προσέφερε 2 τόνους ρύζια και όσπρια στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας για την στήριξη των κατοίκων.

Μέσα από αυτή τη χειρονομία αλληλεγγύης και αγάπης, η 3αλφα για μία ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι παρούσα και δεσμεύεται ότι θα παραμείνει για όσο ακόμα χρειαστεί ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Η 3αλφα ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., η ελληνική εταιρεία που πάνω από 50 χρόνια είναι παρούσα σε κάθε σπίτι, στηρίζει για άλλη μία φορά την ελληνική κοινωνία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η 3αλφα στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες νοσηλείας που έχουν προκύψει, προχωρώντας σε δωρεά μίας ειδικής νοσοκομειακής κλίνης για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Γενικός Διευθυντής της 3αλφα, Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου, στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης: «Σε μια κρίσιμη περίοδο που το υπέρτατο αγαθό της υγείας δοκιμάζεται, είναι καθήκον όλων μας να αλληλοστηριζόμαστε έμπρακτα για να βγούμε μαζί νικητές από αυτή την κατάσταση. Η 3αλφα οφείλει να συνδράμει στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19, ανταποκρινόμενη αυτή την φορά στο κάλεσμα για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι σε όλους εκείνους που εργάζονται νυχθημερόν και υπό αντίξοες συνθήκες, για να περιορίσουν τη διασπορά του ιού και να διασφαλίσουν τη δημόσια υγεία. Τους ευχαριστούμε».

 

Προσφορά γευμάτων στο Συσσίτιο Κ.Υ.Α.Δ.Α. του Δήμου Αθηναίων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οσπρίων, στις 10 Φεβρουαρίου, η 3αλφα έστρωσε το τραπέζι στο συσσίτιο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Η 3αλφα, με σεβασμό πάντα στον άνθρωπο, μαγείρεψε και μοίρασε μερίδες φαγητού στον άστεγο πληθυσμό της πόλης, που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Κ.Υ.Α.Δ.Α.. Συγκεκριμένα, προσέφερε μεσημεριανό γεύμα με θρεπτικές συνταγές από ρεβίθια, γίγαντες και φακόρυζο σε περισσότερους από 1.800 συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. πράττοντας με βάση τις αξίες της, με τη δράση αυτή έδειξε για μία ακόμη φορά έμπρακτα τη στήριξή της στους συμπολίτες μας που έχουν βρεθεί σε ανάγκη. Κρατώντας σε υψηλά επίπεδα το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρεία θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ένα κομμάτι από το «οικογενειακό» της τραπέζι.

Η 3αλφα ανταμείβει τους εργαζομένους της

Η 3αλφα διαχρονικά αντεπεξέρχεται με επιτυχία στις ανάγκες των καταναλωτών, χάρη στην αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, πόσο μάλλον εν μέσω των δυσμενών συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα.  Έτσι, με σεβασμό και αίσθημα αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους της τους επιβραβεύει με ένα επιπλέον χρηματικό ποσό ως αναγνώριση της καθοριστικής συμβολής τους. Είναι μια χειρονομία ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που έχουν επιδείξει αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο.Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. πορεύεται, για μία ακόμη φορά, με γνώμονα τις αξίες της και στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της που για περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφέρουν στο «οικογενειακό» μας τραπέζι.

 

Αρωγός στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

Η 3αλφα, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, ιδιαίτερα εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς κρίσης που απειλεί την δημόσια υγεία, στηρίζει έμπρακτα τον Δήμο Αθηναίων στο δύσκολο έργο του.

Συνεχίζοντας τη δέσμευσή της να στέκεται στο πλευρό ευπαθών ομάδων, η 3αλφα προσφέρει 5 τόνους ρύζι για να καλύψει τις ανάγκες δίμηνης σίτισης όσων περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων «Βοήθεια στο Σπίτι Plus». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη περίοδο, αποτελεί ένα «κοινωνικό μηχανισμό» με διανομές τροφίμων κατ’ οίκον σε οικογένειες και μοναχικά άτομα που δοκιμάζονται ιδιαίτερα λόγω των δυσμενών συνθηκών.Για μία ακόμη φορά, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., πιστή στις αξίες της για περισσότερα από 50 χρόνια, δίνει το παρών και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο τα θρεπτικά αγαθά  από το «οικογενειακό» της τραπέζι.