Βραβείο “Best Launching 2019” για το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ στο 19ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων

 

Το Καστανό Ρύζι 10’ με την υπογραφή της 3αλφα απέσπασε το βραβείο “Καλύτερου Λανσαρίσματος” στην κατηγορία του για το έτος 2019, στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

 

Το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ τοποθετήθηκε στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2019 και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κέρδισε το καταναλωτικό κοινό. Η δημιουργία του 3αλφα Καστανού Ρυζιού 10΄, αποτέλεσμα της πολύμηνης συνεργασίας των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης, Ποιοτικού Ελέγχου, Προμηθειών και Μάρκετινγκ της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., κρύβει στον πυρήνα του το μεράκι και την αγάπη της οικογένειας της 3αλφα αλλά και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αυτή την υγιεινή νοστιμιά!

 

Το βραβείο παρέλαβε από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., κ. Άγης Καραγεωργίου, ο οποίος δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την διάκριση αυτή του 3αλφα Καστανού Ρυζιού 10’ στην κατηγορία του. Για όλους εμάς στην οικογένεια της 3αλφα, αυτή η διάκριση αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση της διαρκούς μας προσπάθειας και προσήλωσης στην δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας όπως είναι το Καστανό Ρύζι που προστέθηκε φέτος στο διευρυμένο μας portfolio. Άλλωστε, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. Καραγεωργίου Α.Ε.Β.Ε. είναι η ελληνική εταιρεία που εδώ και πάνω από 50 χρόνια πρεσβεύει τη σωστή και υγιεινή διατροφή.»