Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. τιμήθηκε με το Silver βραβείο στη φετινή διοργάνωση «Αιωνόβια Brands» για τα 50 χρόνια παρουσίας της στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι. Η διάκριση αυτή έρχεται ως μια επιπλέον αναγνώριση της προσήλωσης της εταιρείας στην ποιότητα που συνδυάζει διαχρονικά την καινοτομία και το σεβασμό προς τον καταναλωτή.

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΑΡΟΥΣΙ Plaza υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του ΣΕΛΠΕ.

 

Το βραβείο παρέλαβε από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΣΕΒ κον. Αλέξανδρο Χατζόπουλο, ο Γενικός Διευθυντής της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., κος. Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην οικογένεια της 3αλφα να λαμβάνουμε το Silver Βραβείο στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Για όλους εμάς αντικατοπτρίζει την σκληρή δουλειά 50 ετών, την επιμονή μας  το όραμά μας στο να προσφέρουμε προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την ποιότητά και τη διατροφική τους αξία και το βασικότερο όλων την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή στο πρόσωπό μας. Στην 3αλφα μεγαλώσαμε μαζί με τους Έλληνες καταναλωτές, και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να παραμένουμε πρώτοι στην καρδιά τους.»