Ρύζι με τόνο και λαχανικά

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι νυχάκι με λίγο αλάτι για 12- 15 λεπτά, ανάλογα το πόσο σπυρωτό το θέλουμε. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη να στραγγίξει καλά.

Παράλληλα, σε μικρή κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό ελαφρά το μπρόκολο μέχρι να μαλακώσει.

Βάζουμε σε ένα μπολ το ρύζι, το καλαμπόκι, το μπρόκολο ,τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, το μαϊντανό, αλάτι, ελαιόλαδο το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.

Τέλος προσθέτουμε τον τόνο κομματιασμένο με τα χέρια.

Ανακατεύουμε άλλη μια φορά, τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και απολαμβάνουμε.

Σχετικό Προϊόν