Σαλάτα Ταμπουλέ

Εκτέλεση

Πλένετε καλά το πλιγούρι και το βάζετε σε ένα μπόλ μαζί με νερό ή χυμό λεμονιού να φουσκώσει για περίπου 2 ώρες. Εναλλακτικά μπορείτε να το βράσετε για 15 λεπτά σε άφθονο νερό και να το αφήσετε να κρυώσει. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ ρίχνετε τα φρέσκα κρεμμύδια, τις τομάτες, τον μαϊντανό και τον δυόσμο. Αφού φουσκώσει το πλιγούρι το αναμειγνύετε με τα υπόλοιπα υλικά, αλατίζετε και πιπερώνετε. Βάζετε την σαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Την σερβίρετε κρύα με αρκετό λεμόνι και την περιχύνετε με λίγο λάδι.

Σχετικό Προϊόν