Ρυζοσαλάτα με δυόσμο, παρμεζάνα, κουκουνάρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το νερό στην κατσαρόλα και το φέρνουμε σε σημείο βρασμού. Προσθέτουμε το αλάτι και το 100 γρ. 3αλφα Ρύζι Νυχάκι και βράζουμε για 12- 15 λεπτά, ανάλογα το πόσο σπυρωτό το θέλουμε.

Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, τη σκεπάζουμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κουκουνάρι χωρίς ελαιόλαδο, έως ότου πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα χωρίς να καεί. Ψιλοκόβουμε το δυόσμο.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Σχετικό Προϊόν