Σαλάτα Beluga με Χαλούμι και Κάπαρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις φακές για 15-20 λεπτά περίπου μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δαφνόφυλλο, λίγο αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Στο τέλος του βρασμού αφαιρούμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δαφνόφυλλο, σουρώνουμε τις φακές και τις αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα πιάτο τοποθετούμε την ρόκα, τις φακές, τα κομμένα ντοματίνια, τη κάπαρη και το χαλούμι και περιχύνουμε με την σάλτσα που έχουμε φτιάξει αναμιγνύοντας το ελαιόλαδο με το ξύδι του κόκκινου κρασιού, το βαλσαμικό ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.

Σχετικό Προϊόν