Τα έτοιμα φυσικά! όσπρια μαγειρεμένα στον ατμό με την εγγύηση της απαράμιλλης ποιότητας της 3αλφα, απέσπασαν το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος στην κατηγορία τους για το 2021.

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΣΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στο κτήμα DIAMOND στη Νέα Κηφισιά, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Τα 3αλφα έτοιμα φυσικά! όσπρια παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην αγορά τον Νοέμβριο του 2020, καινοτομώντας και διευρύνοντας το προϊοντικό portfolio της 3αλφα. Ρεβύθια χονδρά, φακές ψιλές, φασόλια κόκκινα και φασόλια μαυρομάτικα, όλα έτοιμα προς κατανάλωση, κέρδισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την αγάπη και την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Η δημιουργία των 3αλφα έτοιμα φυσικά! οσπρίων ήταν αποτέλεσμα της συστηματικής και πολύμηνης συνεργασίας των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης, Ποιοτικού Ελέγχου, Προμηθειών και Μάρκετινγκ της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., τα οποία έβαλαν όλο μεράκι που χαρακτηρίζει την οικογένεια της 3αλφα, προκειμένου να φέρουν και πάλι στο τραπέζι των καταναλωτών, που αγαπούν την υγιεινή διατροφή αλλά δεν έχουν τον χρόνο, τους πιο εκλεκτούς καρπούς της γης εύκολα και γρήγορα.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Τάσος Πετρόπουλος, Διευθυντής Marketing της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευση των 3αλφα έτοιμα φυσικά! οσπρίων στην κατηγορία τους. Η διάκριση αυτή έρχεται ως μία επιπλέον αναγνώριση των αξιών που πρεσβεύουμε όλοι εμείς στην οικογένεια της 3αλφα για περισσότερα από 50 χρόνια, που έχουν ως βάση το να προσφέρουμε προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές. Επιβραβεύσεις σαν και αυτή, αποτελούν κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να εξελισσόμαστε».