Μεγάλες διακρίσεις για τα έτοιμα φυσικά! της 3αλφα στα βραβεία Packaging Awards 2021 και Sales Excellence Awards 2021

Τα έτοιμα φυσικά! όσπρια της 3αλφα, αφού κατέκτησαν το καταναλωτικό κοινό μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες από την τοποθέτησή τους στην αγορά, έλαβαν δύο ακόμη τιμητικές διακρίσεις, κατακτώντας δύο silver βραβεία, μέσα από την υποψηφιότητά τους «Νέο λανσάρισμα: έτοιμα φυσικά! όσπρια μαγειρεμένα στον ατμό». Συγκεκριμένα, ξεχώρισαν τόσο στα Packaging Awards 2021 στην κατηγορία «Successful Branding», όσο και στα φετινά Sales Excellence Awards στην κατηγορία «Καινοτόμο προϊόν/ Υπηρεσία». Οι δύο τελετές απονομής πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στο House 124 και την Τρίτη 13 Ιουλίου στο Περιστύλιο Ζαππείου, αντίστοιχα.

 

Τα έτοιμα φυσικά! της 3αλφα αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές που  ακολουθούν την υγιεινή διατροφή ως τρόπο ζωής αλλά έχουν μειωμένο χρόνο για να αφιερώσουν στην προετοιμασία γευμάτων με βάση τα όσπρια, την πιο φυσική υπερτροφή. Η 3αλφα με την δημιουργία της νέας προϊοντικής σειράς έτοιμα φυσικά! κατάφερε να δώσει μία λύση γρήγορη, εύκολη και υγιεινή, αλλά και να ανανεώσει την παραδοσιακή εικόνα των οσπρίων και να ενισχύσει την καταναλωτική της βάση με μία νέα κατηγορία καταναλωτών. Παράλληλα, μέσα από ένα δημιουργικό πλάνο 360ο επικοινωνίας η 3αλφα στοχεύει με τα έτοιμα φυσικά! να εισάγει και πάλι τα όσπρια στην διατροφή του σύγχρονου καταναλωτή και να προάγει το πρότυπο των υγιεινών μοντέλων διατροφής.

Η διάκριση με το Silver βραβείο στα Packaging Awards 2021 στην κατηγορία «Successful Branding έρχεται να επιβεβαιώσει πως τα έτοιμα φυσικά! κατάφεραν με την συσκευασία τους με την  ρετρό foody αισθητική της που θύμιζε κουζίνα του 50 να τραβήξουν την προσοχή του αγοραστικού κοινού. Οι πληροφορίες τόσο στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας που ενημερώνουν με γρήγορο και εύκολο τρόπο την υψηλή διατροφική αξία τους αλλά και οι τρόποι κατανάλωσης με έξυπνο τρόπο και οι πληροφορίες για το κάθε προϊόν που βρίσκονται στο πίσω μέρος, προσέθεσαν ακόμα έναν λόγο στο να γίνουν τα έτοιμα φυσικά! συνειδητή αγοραστική επιλογή από τους καταναλωτές μέσα σε λίγους μήνες.

Μία επιλογή που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από την μεγάλη διάκριση που έλαβαν επίσης στα Sales Excellence Awards στην αντίστοιχη κατηγορία. Με την πολυδιάστατη επικοινωνία που δημιουργήθηκε για τα έτοιμα φυσικά! η 3αλφα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών και τους προτρέπει να ακολουθήσουν τα πρότυπα της υγιεινής διατροφής χωρίς να πρέπει να συμβιβαστούν σε ποιότητα και γεύση. Η προτίμηση αυτή στα έτοιμα φυσικά! που αποτυπώθηκε και στις πωλήσεις τους δείχνει την σύγχρονη τάση της εποχής για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Ο Τάσος Πετρόπουλος, Διευθυντής Marketing της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., αφού παρέλαβε τα βραβεία δήλωσε « Τα έτοιμα φυσικά! είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης της 3αλφα στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και του τρόπου ζωής τους. Θεωρούμε ότι αυτές οι δύο νέες διακρίσεις για τη νέα μας προϊοντική ‘οικογένεια’ μάς κάνουν να προσπαθούμε κόμα περισσότερο ώστε να συνεχίσουμε να  δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα που φτάνουν στο σπίτι κάθε καταναλωτή με την ποιότητα 3αλφα, υψηλή διατροφική αξία και απαράμιλλη γεύση».