Σάλτσα Πέστο με Πράσινη Φάβα

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε την πράσινη φάβα από το βράδυ. Την επόμενη ημέρα, τη βράζουμε για 30 λεπτά σε νέο νερό. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων προσθέστε τα κουκουνάρια, βασιλικό, τη βρασμένη πράσινη φάβα, παρμεζάνα, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Αναμειγνύουμε μέχρι να πάρει μορφή η σάλτσα μας.

Σε χαμηλή ταχύτητα, προσθέστε το ελαιόλαδο σιγά σιγά.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε σε γυάλινο βάζο με κάλυμμα για έως και δύο εβδομάδες.

 

Σχετικό Προϊόν