Η Ρεβιθάδα είναι ένα κλασικό πιάτο που σε ταξιδεύει με κάθε κουταλιά σε παιδικές αναμνήσεις και γεύσεις. Απλά συστατικά που συνδυάζονται μοναδικά, δίνοντας τροφή στο σώμα και αγαλλίαση στην καρδιά. Μαγειρεμένη με ρεβίθια χονδρά Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και διαλεκτά υλικά.
Απόλαυσε στη στιγμή μία πεντανόστιμη Ρεβιθάδα, σιγομαγειρεμένη στον ατμό με τον πιο φυσικό τρόπο, με διαλεκτά υλικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Αληθινή γεύση σπιτικού φαγητού, χάρη στην προστατευτική ατμόσφαιρα της ειδικής συσκευασίας, με ένα απλό ζέσταμα.
Στα μικροκύματα : Άνοιξε τη συσκευασία κατά 3 εκατοστά και ζέστανέ την απευθείας στα 900W για 2 λεπτά ή ρίξε τη σούπα σε ένα κεραμικό πιάτο και ζέστανέ την μετά.
Στην κατσαρόλα : Άδειασε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε ένα κατσαρολάκι, πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας νερό και ζέστανε για 2 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά.
Καλή απόλαυση!
Συστατικά: Ρεβίθια χονδρά 45%, νερό, σελινόριζα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4,5%, αλεύρι ρεβιθιών 1,05%, κρεμμύδι, αλάτι, χυμός λεμονιού συμπυκνωμένος, δάφνη, μαύρο πιπέρι, κουρκουμάς.
Μπορεί να περιέχει δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.