Risotto με σαφράν και κολοκυθάκια

Υλικά

1/2 κιλό Ρύζι Risotto 3αλφα

1 κρεμμύδι τριμμένο

10 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρούς κύβους

1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

ελαιόλαδο

ζωμός κοτόπουλου

5-6 σαφράν

Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια και τα αφήνετε να τσιγαριστούν. Ρίχνετε το ρύζι ανακατεύετε και το αφήνετε λίγο να τσιγαριστεί. Ρίχνετε λίγο ζωμό μαζί με το σαφράν και το αλατοπίπερο και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι. Σιγά σιγά ρίχνετε πάλι ζωμό και επαναλαμβάνετε έως ότου το ρύζι χυλώσει. Προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αν θέλετε λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Σερβίρετε ζεστό.