Μπαρμπουνοφάσουλα σύβραση

Υλικά

500gr. φασόλια μπαρμπούνια 3αλφα

½ κιλό σέσκουλα καλά καθαρισμένα

1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι

2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα

Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

Σε δύο ξεχωριστές κατσαρόλες βράζετε τα φασόλια μπαρμπούνια και τα σέσκουλα σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνετε και τα τοποθετείτε σε διαφορετικά μπολ. Ενώνετε σε μια μεγάλη πιατέλα βάζοντας τα σέσκουλα και από πάνω τα φασόλια. Σοτάρετε απαλά σε ένα τηγάνι με λάδι τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Ρίχνετε λίγο πιπέρι στα φασόλια και περιχύνετε με την καυτή σύβραση όπως την ετοιμάσατε στο τηγάνι.