Ανθοί κολοκυθιού γεμιστοί

Σοτάρετε κρεμμυδάκι, άνηθο, δυόσμο, ρύζι και σταφίδες μέχρι να ξανθύνουν, ρίχνετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε το μίγμα.

Δείτε τη συνταγή

Πρασόρυζο

Μαραίνετε ελαφρά τα πράσα (κομμένα σε λωρίδες) μαζί με το κρεμμυδάκι & τον άνηθο σε καυτό λάδι και αφού τα σκεπάσετε με λίγο ζωμό, τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν.

Δείτε τη συνταγή

Γεμιστές Ντομάτες και Πιπεριές

Κόβετε τα «καπάκια» από τις ντομάτες και τις πιπεριές. Αδειάζετε την ψίχα από τις ντομάτες και τις περνάτε στον τρίφτη. Πετάτε τους σπόρους από τις πιπεριές.

Δείτε τη συνταγή

Ρύζι με μοσχάρι και λαχανικά

Σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει, σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει. Σε τηγάνι σοτάρετε τις πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια, το μπρόκολο, την μελιτζάνα…

Δείτε τη συνταγή