Ρύζι τύπου Αμερικής με γαρίδες

Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος, αφήνετε το κεφάλι και βγάζετε την άμμο από τη ράχη τους. Βράζετε τα κελύφη τους και κρατάτε το ζωμό τους. Σοτάρετε το κρεμμύδι…

Δείτε τη συνταγή

Σπανακόρυζο με Καστανό Ρύζι 10′ 3αλφα

Πλένουμε καλά το σπανάκι. Βάζουμε 50 ml ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το ξερό κρεμμύδι και το πράσο για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν διάφανα.

Δείτε τη συνταγή