
Σοτάρετε το ρύζι με τους ξηρούς καρπούς μέχρι να ροδίσουν (εάν θέλετε σοτάρετε και λίγο φιδέ), ρίχνετε το ζωμό ζεστό…
Σοτάρετε το ρύζι με τους ξηρούς καρπούς μέχρι να ροδίσουν (εάν θέλετε σοτάρετε και λίγο φιδέ), ρίχνετε το ζωμό ζεστό…
Μαρινάρετε το κρέας (3 – 5 ώρες) με το λάδι, τον χυμό, το κρασί, το δεντρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Βγάζετε το κρέας από την μαρινάτα και το σοτάρετε…
Αφαιρείτε από τις καραβίδες τα κελύφη και την άμμο από τη ράχη, αφήνοντας τα κεφάλια. Βράζετε τα κελύφη και κρατάτε το ζωμό…
Σοτάρετε σε λίγο λάδι το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με τα κρεμμύδια. Ρίχνετε τις τομάτες το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε. Προσθέτετε την πάστα τομάτας…
Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια και τα αφήνετε να τσιγαριστούν. Ρίχνετε το ρύζι ανακατεύετε και το αφήνετε λίγο να τσιγαριστεί. Ρίχνετε λίγο ζωμό…