Ρεβύθια με δενδρολίβανο

Αποβραδίς πλένετε τα ρεβύθια και τα μουλιάζετε σε άφθονο κρύο νερό. Το πρωί τα πλένετε καλά για δεύτερη φορά, και προαιρετικά τα ξεφλουδίζετε ως εξής: Τα βάζετε ανάμεσα σε 2 υφασμάτινες πετσέτες, και τα τρίβετε…

Δείτε τη συνταγή

Ρεβύθια με ρύζι

Πλένετε καλά τα ρεβύθια και τα βάζετε να βράσουν σε άφθονο ελαφρά αλατισμένο νερό. Μόλις γίνουν τρυφερά τα σουρώνετε κρατώντας στην άκρη το ζουμί τους. Ξαναβάζετε τα ρεβύθια στην κατσαρόλα…

Δείτε τη συνταγή

Ρεβυθάδα Σιφνιώτικη

Μουσκεύετε τα ρεβύθια σε νερό με σόδα για 12 ώρες. Τα ξεπλένετε καλά και σουρώνετε. Βάζετε στην κατσαρόλα τόσο νερό, όσο να σκεπάζονται και τα βράζετε. Αφαιρείτε τον αφρό, προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά…

Δείτε τη συνταγή