Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής

vraveio-epixeirimatikis-ithikisΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Επιχειρηματικότητας «Ευ Επιχειρείν», την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009,στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Το κεντρικό θέματου Συνεδρίου «Κρίση: Προβλήματα & Ευκαιρίες», ήταν ο άξονας όπου αναπτύχθηκαν σημαντικές τοποθετήσεις και επισημάνσεις από τους ομιλητές αλλά και συζητήσεις μεταξύ των συνέδρων σε όλη την διάρκεια της ολοήμερης διάρκειάς του.

 

Ξεχώρισαν οι απόψεις που ακούστηκαν από τον Πρόεδρο του ΣΔΕ, κ. Γρ. Αντωνιάδη, εκπροσωπώντας τους χώρους των ΜΜΕ και της Διαφήμισης καθώς και του κ.Γ. Αλαφούζου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλουτου ΣΚΑΪ. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και παρουσίασαν τις θέσεις τους ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κ.Χατζηδάκης και ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΑξιωματικήςΑντιπολίτευσης, κ. Μ. Χρυσοχοϊδης.

 

Το «ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ολοκληρώθηκε με την απονομήτων “Business Excellence under Crisis Awards” από τον Πρόεδρο του ΣΕΒΤ, κ. Ε. Καλούση, όπου η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων απέσπασε το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις Eταιρείες/Μέλη του Συνδέσμου, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Α.Ε. & VIVARTIA A.B.E.E. καθώς και το Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής για την εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε«3 Αλφα».


vraveio-epixeirimatikis-ithikis-1