Βράβευση Επωνύμου Προϊόντος απο τον ΕΒΕΑ

evea1Σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα την Τρίτη 12 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, υπουργών, και οικονομικών παραγόντων του τόπου, απονεμήθηκαν τα Επιχειρηματικά Βραβεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Το Βραβείο ΕΒΕΑ Επώνυμου Προϊόντος απονεμήθηκε στα προϊόντα της 3αλφα. Η απονομή του βραβείου έγινε από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αλογοσκούφη, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νικόλαος Καραγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας 3αλφα.

 

Το βραβείο συνιστά την ύψιστη αναγνώριση από πλευράς ΕΒΕΑ της επιτυχούς πορείας ενός προϊόντος στην ελληνική αγορά.

 

Η επιτυχής πορεία της 3αλφα ξεκίνησε πριν πολλά – πολλά χρόνια, σε μια εποχή τεράστιων μεταβολών στις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων. Η πρωτοβουλία της επιχείρησης να εισάγει τα τυποποιημένα όσπρια και ρύζια στην ελληνική αγορά γρήγορα στέφθηκε από επιτυχία, ανεβάζοντας την 3αλφα στην κορυφή της αγοράς. Έκτοτε, χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, στην προσήλωση στις παραδοσιακές αρχές και αξίες της ελληνικής κουζίνας, αλλά και στην προσαρμογή της στις απαιτήσεις της εποχής, η 3αλφα έχει παραμείνει η αγαπημένη επιλογή της Ελληνίδας νοικοκυράς που θέλει να προσφέρει στην οικογένειά της ποιότητα, ποικιλία και υγιεινή διατροφή.

 

Με την ευκαιρία της βράβευσης των προϊόντων 3αλφα από το ΕΒΕΑ, ο κ. Νικόλαος Καραγεωργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η βράβευση αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στην εξέλιξη της 3αλφα, καθώς συνιστά μια επίσημη αναγνώριση της πρώτης θέσης που έχουν κατακτήσει τα προϊόντα μας στην αγορά της χώρας. Για όλους εμάς στην 3αλφα είναι μια σημαντική δικαίωση της προσπάθειας που καταβάλουμε, όλα αυτά τα χρόνια, να υπηρετήσουμε την ανάγκη των Ελλήνων καταναλωτών για ποιότητα. Το βραβείο αυτό το χρωστάμε στους ίδιους τους καταναλωτές που, επί τόσα χρόνια, μας τιμούν συνεχώς με την προτίμησή τους. Θέλουμε, λοιπόν, να τους το αφιερώσουμε, να τους ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα μας και να τους υποσχεθούμε ότι, και στη συνέχεια, τα αγαπημένα τους ρύζια και όσπρια 3αλφα θα διατηρήσουν την ίδια ποιοτική υπεροχή που τα καθιέρωσαν στο καθημερινό τραπέζι όλων των Ελλήνων.»

ebea