Συνέδριο Ειδ. Συνεργατών – Παρoυσίαση νέων προϊόντων

antiprosopoi1

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Συνέδριο Ειδικών Συνεργατών που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ. Η ημερίδα είχε ως κεντρικό θέμα την παρουσίαση στους Ειδικούς Συνεργάτες της εταιρείας από όλη την ελληνική επικράτεια των νέων προϊόντων που δημιούργησε και προμηθεύει στην αγορά η 3αλφα, το Πλιγούρι Μέτριο και τη σειρά πολυσπόρι. Συγκεκριμένα, οι Συνεργάτες της εταιρείας αρχικά ενημερώθηκαν από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου για τα ανώτερα ποιοτικά και διατροφικά χαρακτηριστικά των προϊόντων. Κατόπιν, η Διεύθυνση Πωλήσεων και Μάρκετινγκ ανέλυσε τα εμπορικά πλεονεκτήματα που θα τα καταστήσουν επιτυχή στην ελληνική αγορά.

 

antiprosopoi2

Στη συνέχεια, η 3αλφα επεφύλασσε μια έκπληξη στους Συνεργάτες της: Οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα οι ίδιοι να απολαύσουν τα νέα προϊόντα, μαγειρεμένα σύμφωνα με τις γευστικές συνταγές που περιέχονται στις συσκευασίες τους. Οι εντυπώσεις ήταν άκρως ενθαρρυντικές, καθώς με το πέρας της γευστικής δοκιμής ακόμα και οι πιο σκεπτικοί των Συνεργατών δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την εμπειρία.

antiprosopoicomp

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την περιήγηση των συνέδρων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου γνώρισαν από κοντά τις μεθόδους παραγωγής των προϊόντων της παρουσίασης, αλλά και το σύνολο των διαδικασιών που πραγματοποιούνται στη μονάδα της 3αλφα.